Szigetelés

Professzionális üveggyapot, kőzetgyapot, homlokzati és lábazati szigetelések széles választékban.

Üveggyapot és kőzetgyapot szigetelések

URSA

Az URSA vállalat büszkén épít múltban elért eredményeire, termékeit és szolgáltatásait következesen fejleszti és egyúttal a jövőre is gondol, amelyet szeretnének méltó módon utódaink számára megőrizni.

*Visszavonásig érvényes.

URSA szigetelés
Rockwool szigetelés

ROCKWOOL

A ROCKWOOL kőzetgyapot kiváló hőszigetelő képességének köszönhetően a falakon fellépő hőveszteség minimalizálható, másképp szólva a fűtött levegő az épületen belül marad. A kőzetgyapot szigetelés ezen felül megfelelő hangszigetelést és tűzvédelmet is nyújt.

*Visszavonásig érvényes.

KNAUF INSULATION

Küldetésüknek tartjuk, hogy szembenézzenek a hagyományos gondolkodás kihívásaival és olyan innovatív szigetelési megoldásokat hozzsnsk létre, amelyek átalakítják jövőbeli életünket és építkezési módszereinket, miközben vigyáznak a készítésben és használatban részvevő emberekre, valamint a világra, amelyben élünk.

*Visszavonásig érvényes.

Knauf szigetelés

Kérjen ajánlatot üveggyapot és kőzetgyapot szigetelésekre

Homlokzati és lábazati szigetelések

ZENTYSS XPS

A ZENYTSS hőszigetelési rendszerek különösen jól alkalmazhatóak lábazatok, hőhidak hőszigetelésére. A bordázott felület a betonhoz és a vakolathoz is szilárd kötést biztosít. Használatával gyors megtérülés mellett kiváló hőszigetelő képesség várható, mindezt ökológiailag kedvező feltételekkel, költséghatékonyan.

Zentyss hőszigetelés
Thermodam

THERMODAM

Cégünk a Thermodam Kft Nagykereskedő partnereként a homlokzati hőszigeteléshez szükséges elemek mindegyikét forgalmazza. Ezek a megfelelő mennyiségben és minőségben meghatározott paraméterekkel, szakszerű kivitelezés mellett, mérhető és ellenőrizhető minőségű végeredményt biztosítanak.

BAUMIT

Az építőiparban a Baumit név egyet jelent a hozzáértéssel, a modern, magas minőségű termékekkel, dinamikus, innovatív vállalattal és jövőbe mutató marketing tevékenységgel. A minőségi termékek széles választéka, a megbízható szállítás és a neves márka által nyújtott előnyök garantálják a biztos üzleti sikert és a vásárlói elégedettséget.

*Visszavonásig érvényes.

Baumit szigetelés

AUSTROTHERM

Az AUSTROTHERM expandált polisztirolhab hőszigetelő lemezek az épület minden szerkezetén hatékony hőszigetelést tesznek lehetővé. A hőszigeteléssel tartós épületszerkezeteket, komfortos, gazdaságosabb működtethető épületeket kapunk. Az AUSTROTHERM expandált polisztirolhab lépéshang-szigetelő anyagok az épületek födémszerkezeteinek hatékony lépéshang-gátlás javulását teszik lehetővé.

*Visszavonásig érvényes.

BACHL

Számos élethelyzetben szükség lehet hőszigetelésre: van, akinek a jó közérzete múlik rajta, van, akinek a pénztárcája szab határt, van, akinek megold egy régi problémát vagy hozzájárul egy régen dédelgetett álom megvalósításához. Mindenkinek van egy hőszigeteléssel kapcsolatos történte vagy hőszigeteléssel kapcsolatos terve, amihez a BACHL választékában biztosan talál megoldást – pincétől a tetőig.

*Visszavonásig érvényes.

Bachl szigetelés

JUB

A JUB 2012-ben megnyitotta a JUBIZOL sztiropor szigetelő lemezek gyártóüzemét. A sztiroport a saját EUROTHERM termékmárka alatt forgalmazza a piacon. Ezzel a lépéssel új fejezetet nyitott a JUB Csoport által gyártott termékek területén és kínálatukat teljesebbé tették, valamint tovább erősítették a tartós energia-hatékonyságra vonatkozó irányelvüket.

*Visszavonásig érvényes.

PEAKSTON

Több, mint húsz év alatt a Peakston márkanevű termékek kedvező árukkal, széles színválasztékukkal és megbízható minőségükkel kivívták maguknak a vásárlók és a felhasználók bizalmát, így hamar sikerült azokat széles körben megismertetni a piaci szereplőkkel.

*Visszavonásig érvényes.

Peakston

Kérjen tőlünk ajánlatot szigetelési termékeinkre

Ajánlatkérés menete:

Scroll to Top