Termékek

Ismerje meg kínálatunkat

Magas minőségű építőipari megoldások vállalkozásoknak és magánszemélyeknek a gyors és problémamentes kivitelezés érdekében.

Termékpalettánk

Álpadló

A Lindner álpadló garanciát jelent a minőségre. Tartóssága és hatékony felhasználása teszi a világon méltán elismertté. Számos felhasználási területtel rendelkező, széles választékának köszönhetően mindenki megtalálja a számára legideálisabbat. Ismerje meg álpadló kínálatunkat, vagy kérje kollégánk segítségét.

Armastek szerkezeti beton

Az Armastek megerősített üvegszálas kompozit polimer vasbeton rendszerek számos felhasználási lehetőséggel bírnak, melyek átlagosan 9x könnyebbek hagyományos társaiknál. Ismerje meg a jövő újgenerációs szerkezeti beton megoldásait.

Armastek

Gipszkarton

Norgips és Rigips gipszkarton építőlemezek teljes palettája elérhető nálunk. Ismerje meg a megbízható gipszkartonok széles választékát.

Álmennyezet

Forgalmazott álmennyezet márkáink között megtalálható az Armstrong, Rigips, OWA és AMF minden igényt kielégítő termékpalettája, mely által garantáltan nem fog hiányt szenvedni kivitelezés során.

Knauf szigetelés

Szigetelés

Legyen szó kőzetgyapot vagy üveggyapot, homlokzati vagy lábazati szigetelésekről, kínálatunkban megtalálja az Önnek megfelelő típust. Márkáink között található a Thermodam, URSA, Rockwool, Knauf Insulation, Bachl, Baumit, JUB, Austrotherm és Zentyss termékpalettája.

Ajtók

Domoferm acélajtók és Portadoor portaajtók hivatalos forgalmazói vagyunk, széles ajtókínálattal várjuk ügyfeleinket a legkényelmesebb és teljeskörű kiszolgálás érdekében.

Domoferm Ajtó
Olfa szerszámok

Egyéb termékek, szerszámok

A kivitelezés szíve az építőanyag, de a lelke a magas minőségű szerszámok használata. Nálunk építőipari kivitelezéséhez megtalálja a legmegfelelőbb szerszámokat, melyek által a munka hatékonyabb, kényelmesebb és gyorsabb lesz.

Kérjen tőlünk ajánlatot termékeinkre

Ajánlatkérés menete:

Scroll to Top