Rólunk

Ismerje meg cégünket és szakértőinket

Tisztelet Érdeklődő! 

Cégünk stratégiai partnerei és szakmailag elismert munkatársai révén évtizedes tapasztalattal rendelkezünk szárazépítészeti termékek, Lindner termékek forgalmazása-, kivitelezése területén.

Rugalmasságunk és kollégáink fiatalos lendülete lehetővé teszi, hogy a megrendelt termékeket és szolgáltatásokat, mennyiségre való tekintet nélkül, magas színvonalon biztosítsuk megrendelőink részére. 

Fő tevékenységünk a német LINDNER GROUP által gyártott széles termékpaletta (álpadló, fém álmennyezet) forgalmazása és kivitelezése, főként az álpadlók területén.

A Lindner, az álpadló gyártásban kiemelkedően magas színvonalat képvisel, rendelkezik komplett rendszer minősítéssel és teljesítményigazolással.

Projekt esetén a teljes körű szakszerű lebonyolítást vállaljuk, a munkafolyamatok során az esetleges változásokat is figyelembe véve.

Saját raktárral és folyamatosan bővülő árukészlettel rendelkezünk, széles beszállítói, közvetlen gyártói háttérrel, rugalmas kiszolgálással, egyre szélesebb termékpalettával állunk partnereink rendelkezésére. Saját fuvareszközünkkel a rendelt termékek kiszállítását is vállaljuk.

Az általunk készletezett / forgalmazott termékek:

  • Lindner álpadló rendszer,
  • Armastek a szerkezeti betonok ÚJ generációja
  • Norgips giszkarton-, profilok-, tartozékok segédanyagok,
  • Rigips rendszer termékei,
  • Armstrong ásványszálas kazettás álmennyezeti rendszerek,
  • Fém álmennyezetek (kazettás, sávos-, rácsos)
  • Szigetelések: URSA, Rockwool, Knauf Insulation, XPS, cellulóz alapú fújható utólagos hőszigetelés
  • Homlokzati szigetelő rendszerek, vakolatok, (Baumit, Thermodam, JUB, T-Cell)
  • Mapei, Sopro

Kölcsönös bizalomra alapuló, hosszú távú kapcsolat kiépítésére törekszünk mind beszállítóinkkal, vevőinkkel egyaránt, így tudjuk garantálni a folyamatosan magas minőségű szolgáltatások körét, alapanyagok beszerzését és értékesítését.

Fő célkitűzésünk, hogy a nagy projektek anyagszállításain kívül minden Megrendelőt, beleértve a privát lakásépítőket is, magas színvonalon tudjuk kiszolgálni.

Műszaki végzettségű munkatársaink, és szakembereink biztosítják, hogy a munka nagyságához és az igényelt létszámhoz rugalmasan alkalmazkodva vállalkozzunk.

A Samvit Trade Kft. dolgozói minden lehetséges módon megpróbálják az Önök igényeit kielégíteni.

Keressen Minket bizalommal!

Kérjen tőlünk ajánlatot termékeinkre

Ajánlatkérés menete:

Scroll to Top